dilluns, 4 de juny del 2012

Festival de Guitarra - Eli "Paperboy" Reed












Eli "Paperboy" Reed i The Pepper Pots es van retrobar el passat dijous 24 d'abril a la Sala Apolo de Barcelona, sota el marc del 23è Festival de Guitarra.

Desprès d'haver gravat un disc conjuntament, Time and Place - Eli Paperboy Reed meets The Pepper Pots, el rei del soul va compartir l'escenari amb la banda de Girona, en el que va ser un dels plats forts del festival. El directe potent i energètic va fer ballar a ritme de soul  a un públic entregat a la màgia d'aquest gran artista, que no només sap cantar bé sinó que ademés es tot un showman.

Els Pepper Pots, per la seva banda van acompanyar l'Eli des de que va entrar a l'escenari i també van tocar alguns temes del seu repertori. La banda va fer una gran actuació, sabent que era difícil robar protagonisme a un personatge amb tan de magnetisme.

Pepper Pots són: Adriana Prunell, Aya Sima i Marina Torres (veus), Joan Vergés (bateria), Enric Fluvià (baix), Lluís Rodríguez (guitarra), Ireneu Grosset (teclats), Tomy Muñoz (saxòfon tenor), Gerard Xifrà (saxòfon baríton) i Roger Montsant (trompeta).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...