dijous, 25 d’abril del 2013

Kiko Veneno #PrimaveraLH







Per tancar la vetllada musical del divendres 19 d'abril, Kiko Veneno (recentment guardonat amb el Premi Nacional de Músiques Actuals) va oferir un concert on les cançons de sempre com "Lobo López", "Echo de Menos" o "Menphis Blues" van sonar a La Farga entre les del seu últim treball Sensación Térmica (DRO-Warner, 2013).

En aquest darrer àlbum, el guitarrista de Figueres ha explorat noves sonoritats sense deixar de banda les seves arrels flamenques, i segurament sigui en part gràcies a Raül Fernàndez (Refree) que ha participat en la producció del disc.
Tot i l'experimentació, el nou disc sona prou bé, i el directe a L'Hospitalet (encara que l'acústica del pavelló va ser motiu d'algun que altre comentari) també!

Amb tot, només hauríem pogut qualificar la nit de rodona si els dos artistes convidats, Kiko Veneno i Raimundo Amador, haguessin unit el seu talent de nou per regalar al públic algun  tema en conjunt. En fi, no es pot tenir tot...

Kiko Veneno va actuar acompanyat de Raúl Rodriguez Quiñones a la guitarra, Juan Ramón Caramés Suárez al baix i Jimmy González bateria.

Gran concert i grans Festes de la Primavera de L'Hospitalet!

Per a més informació:
www.kikoveneno.net/ 

Lobo López by Kiko Veneno on Grooveshark
Echo de menos by Kiko Veneno on Grooveshark
Dice la gente by Kiko Veneno on Grooveshark


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...