dilluns, 6 de maig del 2013

Pastora, "Una altra galàxia"








Pastora, la banda formada per Dolo Beltrán, Caïm i Pauet Riba, van actuar el passat dissabte 4 de maig al Teatre Coliseum de Barcelona dins de la programació del Festival Mil·lenni, que enguany celebra la seva 14a edició.

Una altra galàxia (Sony Music, 2012) és el cinquè àlbum de la seva discografia i el primer cantat íntegrament en català. Consta de dotze temes, alguns dels quals ja havien estat publicats en discs anteriors com "Planetes marins" i  "Dolços somnis" (La Vida moderna (2005) i Un viaje en noria (2011) respectivament), ademés de tres versions: "Quan la Mercè està contenta" del disc Jo, la donya i el gripau (1971) de Pau Riba, "Quan es faci fosc" que va formar part del disc Podré tornar enrere. Tribut a Sopa de Cabra (2006) i "Em vindràs a buscar" que es tracta de la versió de "Wanderful life" del grup britànic Black.

Els temes restants són de nova creació, i destaca la aportació del germà mitjà de la nissaga dels Riba, l'Angel·led, que fa les segones veus i els acompanyaments electrònics.
Com en totes les seves actuacions, el concert va anar acompanyat de les il·lustracions en directe i els efectes visuals d'en Pauet i també les múltiples caracteritzacions de la Dolo que van encendre el públic i els va fer aixecar de les butaques per ballar els temes de sempre a la part final del concert.

Per a més informació:
www.pastora.org
www.festival-millenni.com

Quan La Merce Esta Contenta! (Donya Mixeires) by Pastora on Grooveshark
Lola by Pastora on Grooveshark


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...