dilluns, 21 d’abril del 2014

Let's Festival: Delafé y las Flores Azules, Fuel Fandango, Desert

Delafé y las Flores Azules


Fuel Fandango




Desert
El Let's Festival va tancar la seva darrera edició el passat dissabte 29 de març amb la triple actuació de Desert, Delafé y las Flores Azules i de Fuel Fandango.

El duo de Barcelona Desert, Cristina Checa i Eloi Caballé, s'ha convertit en els últims mesos en una de les promeses del panorama independent català. La seva actuació al Let's Festival no deixa de confirmar que la seva proposta musical pot tenir recorregut i consolidar-se en futurs treballs.

Delafé y las Flores Azules, per la seva banda, van fer un directe on van predominar els temes del seu últim disc De ti sin mí/De mí sin ti (Warner Music, 2013) però on també van sonar els seus millors hits com "La Primavera"o "Espiritu Santo". Com és habitual, l'energia contagiosa de Oscar D'Aniello, Helena MiquelDani Acedo, el bon rotllo de les seves lletres i el seu incofundible ritme hip-pop va fer que el públic de la Salamandra ho donés tot a la pista de ball. Que grans són!!

Per últim va arribar l'actuació dels Fuel Fandango. El conjunt cordobès que està revolucionant el flamenc-pop en els darrers temps, presentaven el seu últim treball Trece Lunas (Warner Music, 2013). Aquesta exquisida fusió entre el pols electrònic i ballable, el sentiment flamenc i l'energia rockera, amb temes cantats en anglès i castellà, ara també s'hi suma una actitud pop segurament heretada del seu productor Duncan Mills (Florence and The Machine, Jamie Cullum) digne dels grans conjunts universals del gènere. 

I així va ser! Nita i Ale Acosta van oferir un show per als sentits que va mantenir-se en una mena de clímax sostingut des de el primer tema "Trece Lunas" fins a la seva última cançó "Always Sarching". Es-pec-ta-cu-lars!

Per a més informació:
fuelfandango.com
www.facebook.com/delafeylasfloresazules
www.facebook.com/desertgrup
www.letsfestival.cat








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...