dimecres, 17 de desembre del 2014

M-Clan, 20 anys




Rock d’alt octà 



El grup murcià M-Clan celebra el seu vigèsim aniversari amb l’àlbum en directe “Dos noches en el Price”, l’edició integral dels seus concerts celebrats els passats 6 i 7 de maig al Teatro Circo Price de Madrid. Es tracta d’un doble CD i d’un doble DVD, el primer amb la gravació dels concerts, i el segon amb un documental “Las calles siguen ardiendo” on repassen la seva trajectòria. 

Per a aquest especial esdeveniment, el grup que lideren a l’actualitat el cantant Carlos Tarque i el guitarrista Ricardo Ruipérez, va comptar amb convidats importants com Ariel Rot, Alejo Stivel, El Drogas, Miguel Ríos, Fito Cabrales, Enrique Bunbury o Carlos Raya, el seu productor i antic membre del grup. Amb ells repassen temes clàssics del seu repertori com “Llamando a la Tierra”, “Perdido en la ciudad”, “Usar y tirar”, “Carolina” o “Quédate a dormir”

Aquest nou treball ve acompanyat d’una gira de presentació que els portarà al Razzmatazz de la mà del 16 Banc Sabadell Festival Mil·lenni, en un concert on comptaran com a teloners amb la banda argentina Los Guasones,uns veterans rockers, influenciats pels Rolling Stones, que també apareixen al seu darrer disc. Festival Mil·lenni

Per a més informació:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...