dimecres, 30 de setembre del 2015

BAM: Dilluns 21

Miquel Serra



El de Manacor i la seva banda són com uns Animal Collective mallorquins. A La felicitat dels animals (Foehn, 2014) conjuren una psicodèlia contemporània que recorda la dels nord-americans, amb paisatges sònics i textures sintètiques inductores de viatges quasi lisèrgics i mantres en dialecte salat. La banda en qüestió compta amb Miquel Perelló (bateria) i amb Pep Toni Ferrer (samples) i Michael Mesquida (baix), membres d’Oliva Trencada.

Michael Rothers plays NEU! harmonia and solo works




Michael Rother considerat el principal influent de l’escena de rock experimental alemanya a la dècada dels 70, el tan invocat krautrock, va fitxar per Kraftwerk com a Musik Arbeiter (obrer musical) abans de plegar per formar, primer NEU!, amb qui editaria tres àlbums icònics amb alguns dels himnes de la Kosmische Musik, i després Harmonia, amb Hans-Joachim Roedelius i Dieter Moebius (Cluster). És la seva obra amb aquestes dues formacions seminals la que protagonitzarà el seu concert al BAM.

Wand




Van debutar amb Ganglion reef (2014) i un any després ja han publicat el seu segon àlbum, Golem (2015). Aquest quartet de Los Angeles es conjura el rock àcid del debut de Pink Floyd, The piper at the gates of dawn (1967), i fa revisió de la psicodèlia que van fer als 90 el col·lectiu Elephant 6. Però la música de Wand afegeix a la mescla pesants guitarres més habituals a l'stoner rock i el metal que al rock. BAM


Per a més informació:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...