dilluns, 11 de març del 2013

Let's Festival: Jero Romero, Blaumut, Pasajero












De nou el Let's Festival porta a L'Hospitalet les millors bandes de pop/rock independent del moment. El passat dissabte van ser Jero Romero, Blaumut i Pasajero, els conjunts convidats.

Va obrir la vetllada Jero Romero, l'ex cantant de The Sunday Drivers, que debuta en solitari amb aquest nou àlbum anomenat Cabeza de León. Van tocar els 12 temes del disc i una versió de "Adelante Bonaparte", de Standstill. Acompanyant a Jero Romero, Charlie Bautista (guitarra), Alfonso Ferrer (baix i contrabaix), Amable Rodríguez (guitarra) i Nacho García (bateria).

Blaumut aterraven al Let's Festival just després d'haber estat guardonats amb el Premi Enderrock a la millor canço de l'any per "Pa amb oli i sal", que molts ja coneixem i l'hem pogut escoltar al Camp Nou els dies de partit. Qui sap com ni perquè, però segur que això els ha donat l'últim impuls. El directe no va decepcionar pas i el públic va cantar la majoria de temes de l'àlbum.
Blaumut són: Xavi de la Iglesia (guitarra i veu), Vassil Lambrinov (violí), Oriol Aymat (violoncel) i Manel Pedrós (bateria).

Finalment van tocar Pasajero: Daniel (veu i baix), Jossechu (bateria), Eduardo Martín (guitarra) i Eduardo R. Paynter (teclats).

Per a més informació:
www.letsfestival.cat
jeroromero.com
www.blaumut.com
pasajeromusica.bandcamp.com

Correcto by Jero Romero on Grooveshark
Pa amb oli i sal by Blaumut on Grooveshark


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...