dissabte, 16 de març del 2013

Mishima, Let's Festival














Els Mishima, els "grans Mishima" com anunciaven Bremen i Prats, van tancar la cinquena nit del Let's Festival a la sala Salamandra. I ho van fer "por todo lo alto". 

Amb més de catorze anys de trajectòria musical i sis àlbums publicats, l'últim dels quals L'amor feliç (2012,The Rest is Silence / Warner Music Spain) guardonat amb el Premi Enderrock al millor disc de l'any, el conjunt de David Carabén feia gal·la del seu ampli repertori de grans hits del pop cantat en català i desfermaven l'eufòria entre el públic assistent, que no va parar de cantar i ballar durant tot el concert.

Dir que els Mishima estan en el seu millor moment no sembla que sigui cap novetat, perquè ja fa molts anys que s'han consagrat com una de les bandes més influents tant a Catalunya com a la resta de l'estat, i cada nou treball seu supera l'anterior. Quins cracks!

La banda està formada per David Carabén (guitarra i veu), Marc Lloret (teclat i veus), Dani Vega (guitarres), Xavi Caparrós (baix i veus) i Alfons Serra (bateria i veus).

Per a més informació:

Qui n'ha begut by Mishima on Grooveshark
No obeir by Mishima on Grooveshark
Tornaràs a tremolar by Mishima on Grooveshark



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...