dijous, 9 de gener del 2014

Lori Meyers + Wiggum

Wiggum


Lori Meyers





El Festival Mil·leni, recentment guardonat amb el premi Arc al millor festival o cicle de concerts de l'any 2013, va portar el grup Lori Meyers el passat divendres 27 de desembre a la sala Razzmatazz.

Amb més de 15 anys de trajectòria musical a les esquenes, la formació granadina, liderada pel seu vocalista i guitarra Antonio "Noni" López, presentava el seu cinquè disc d'estudi Impronta (Universal Music, 2013) a Barcelona. Un disc que ha sabut mantenir l'estil pop-rock característic i singular d'aquest conjunt, que amb d'altres bandes, com els també granadins Los Planetas, han marcat la última dècada de la música independent d'àmbit nacional.

Tot uns veterans que, amb alguns canvis en la formació al llarg d'aquests anys, han sabut mantenir sempre un esperit jove i vital. Al concert no hi van faltar els seus grans hits com Luces de neón, Alta fidelidadMi realidad o Intromisión la cançó amb la que obrien el seu espectacle, a demés dels temes del darrer treball.

També cal destacar la gran actuació de Wiggum com artista convidat. La banda de Barcelona, formada el 2009 per Halldór, Dani, Marc i Júlio, va oferir un gran directe amb el bo i millor dels seus dos treballs La guerra mundial i Sintón Nisón ama a Nifú Nifá.

Per a més informació:
www.festival-millenni.com
www.lorimeyers.net
www.somoswiggum.com
www.salarazzmatazz.com




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...