dissabte, 1 de febrer del 2014

Oliva Trencada - Orsai!!






El Festival de Cançó d'autor Barnasants va portar el passat diumenge 26 de gener a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet els mallorquins Oliva Trencada.

Aquest conjunt format per Pep Toni Ferrer (veu i guitarra), Michael Mesquida (bateria i coros), Jordi Vidal (teclats i sintetitzadors) i Kiko Barrenengoa (violí, baix i coros) tornava al festival per tercera vegada, després d'haver deixat molt bones sensacions en les edicions de 2010 i 2012.

Oliva Trencada presentaven Orsai!! (del terme anglès offside, referit al fora de joc del futbol), el seu últim treball, publicat per Discmedi/Blau (2013).  Un àlbum d'onze temes pop (o pop-rock, o folk post galàctic, o rock petanquero, com preferiu) que parlen de coses que ens resulten comunes i quotidianes però que passades pel sedàs irònic de Pep Toni Ferrer plantegen qüestions tan radicalment oposades (i a l'hora tan nostres) com l'amor, la política, el futbol, en Son Goku o les melodies balsàmiques de Tomeu Penya.
Unes lletres divertides i aparentment inofensives que diuen veritats molt més profundes del que voldrien alguns i que a l'hora donen sentit a un temps d'actualitat més aviat convulsa. Amb tot, sense deixar de riure's d'un mateix.

Produït pels mateixos Pep Toni Ferrer i Michael Mesquida (Sexy Sadie, Satellites) i gravat a Favela Estudis, el disc també ha comtat amb la col·laboració de Tomeu Penya (canta a "Dr. Vilafranca), Joe Crepúsculo (cantant i teclats a "C/Robocop") i de Manu Mielneziuk (trompeta a "Balearicos en remojo" i "Al·lergies Santillana").

Com potser diria el propi Pep Toni, Oliva Trencada són molt guais!

Per a més informació:
www.barnasants.com
www.facebook.com/olivatrencada
www.discmedi.com
www.auditoribarradas.cat




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...