dilluns, 26 d’octubre del 2015

Maïa Vidal










Fur Voice


Nascuda a California, filla de pare franco-espanyol i mare germano-japonesa, MAÏA VIDAL porta els últims sis anys de la seva vida compartint residència entre Barcelona, Paris i Nova York. Vivència que atorga una part innegable d’inspiració i sonoritat a la seva música. 

Musa del  eclecto-pop, estil musical que ella mateixa ha batejat a partir de la barreja de gèneres tan dispars com la música folk, l’electrònica, i la world music, Maïa Vidal no ha parat de viatjar amb la seva proposta des de la publicació del seu àlbum debut de 2011 “God is My Bike”, nominat per al European Indie Album of the Year Award, junt amb els treballs de grups consagrats com Sigur Ros, Little Dragon y Adele. 

Un altre de les seves facetes més destacades és la de co-dirigir els seus videoclips, tant personals i onírics com les seves lletres. Sense anar més lluny, el video del single “Follow Me” va ser nominat a Millor Video Pop del Best Pop Video at the 2012 UK Music Video Awards, junt amb clips de Lana del Rey, Rihanna i Justice. 

Ara, després de viatjar per Europa, Japó, Sudamerica i els Estats Units, Maïa Vidal torna amb el seu tercer disc “You’re the Waves”, que conté una de les cançons de l’estiu “Our Place”, banda sonora de la campanya d’Estiu 2015 d’Estrella Damm i de “Vale”, el curtmetratge dirigit per Alejandro Amenábar. 

FUR VOICE és David Gracia. Nascut a Murcia, l’any 2006 es trasllada a Barcelona després de llicenciar-se en art dramàtic musical. Tot i haver estat vocalista d’una banda de speed metal als 18 anys -on va aprendre a desinhibir-se sobre l’escenari- a Barcelona treballa com a actor i cantant d’espectacles teatrals alhora que composa música per a teatre i dansa. Curtcircuit

Per a més informació:
www.curtcircuit.com
www.maiavidal.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...