dilluns, 14 d’octubre del 2013

Saló Eròtic de Barcelona 2013















El Saló Eròtic de Barcelona KLIC-KLIC, es consolida com el principal punt de trobada de la industria d'oci per adults. Durant 4 dies d'intensa activitat (10-13 d'octubre) s'han concentrat al recinte firal de Cornellà les empreses que ofereixen els millors productes i serveis per a un sector en constant evolució i creixement.
La prova està en el significatiu augment d'expositors, un 30% més que en l'any anterior, els més de 400 professionals acreditats i també en l'allau de visitants que enguany ha superat els 20 mil. Amb aquestes xifres a la mà, es pot considerar el Saló Eròtic de Barcelona com un dels més importants i reconeguts a nivell mundial.

Les vídeo-promocions de l'agència creativa Vimena.com, amb virals com "La Hamburgesa" orientat a captar l'atenció del públic femení a  l'Área Mujer, han sigut generadors d'una gran activitat a les xarxes social. Aquest any, s'ha optat per organitzar encara més els continguts de manera que cada espectador, home, dona o grup, trobés sentit en assistir al saló. Espectacles, activitats lúdiques i participatives, trobades professionals, presentacions de llibres i una llarga llista de noms propis han sigut com sempre el reclam principal d'un event que any a any es manté com una cita obligatòria per a un públic divers i ampli amb ganes de passar-ho bé.

Per a més informació:
www.saloneroticodebarcelona.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...