diumenge, 6 d’octubre del 2013

XVI International Tatto Expo Barcelona













La XVI Convenció Internacional de Tatuatge, ha tornat a Barcelona aquest 2013. Durant els dies 4, 5 i 6 d'octubre al recinte firal de Montjüic, més de 15.000 visitants han pogut disfrutar d'un event on multitud de noves expressions urbanes i corrents artístiques hi conflueixen.

Aquesta edició ha volgut retre homenatge a la cultura oriental i en especial al tatuatge tradicional japonès. Per aquest motiu, el mestre Horitoshi I, historia viva de la disciplina "tebori", ha vingut per primera vegada al nostre país.  També hi han hagut seminaris de cal·ligrafia nipona, exhibicions d'arts marcials i concerts de Taiko. Tot plegat per transportar els assistents a les llunyanes terres del sol naixent.

Enguany, més de 180 artistes provinents d'arreu del món, han pogut tatuar i mostrat els seus dissenys als stands individuals habilitats en òptimes condicions higénico-sanitàries.
Artistes de la talla de Jack Rudy (U.S:A), Brent McCown (Nova Zelanda), Laura Juan (Espanya), Ching i Yang (Taiwan) entre d'altres. A demés,  camps com la fotografia, el graffiti, el Body Paint i el Break han tingut una especial presència al llarg de la convenció, amb tallers, concursos i diferents exhibicions.

Un èxit que de ben segur tornarem a disfrutar a Barcelona l'any vinent. 


Per a més informació:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...