diumenge, 3 de novembre del 2013

Tindersticks - Across Six Leap Years





Els tindersticks en directe al BARTS



El passat dijous 31 d'octubre van actuar els tindersticks a Barcelona dins de la programació del 45 Voll Damm Festival Internacional de Jazz. Presentaven Across Six Leap Years (City Slang/Lucky Dog, 2013), la gira i disc homònim que commemora els més de 20 anys de carrera musical la banda.

Aquest conjunt format a Nottingham l'any 1991, és considerat un dels màxims exponents de l'elegància i de la sensualitat pop durant les últimes dècades. La seva música nostàlgica, obscura i atmosfèrica ha evolucionat amb el pas dels anys i actualment es veu més influenciada pel jazz i el soul que en els seus orígens. Han participat en nombroses bandes sonores al llarg de la seva trajectòria, algunes de les quals han sigut guardonades i molt considerades per la crítica especialitzada com "Nenette et Boni" (1996) o "White Material" (2009).

Com en la resta de concerts de la gira europea -Amsterdam, Brussel·les, Londres, Copenhaguen, Berlín, Dublín i Paris- a Barcelona van dividir el directe en dues parts. En la primera, Stuart Ashton Staples cantava pràcticament a capella o únicament acompanyat pels teclats de David Leonard Boulter temes com Tricklin' o Marseilles Sunshine. En la segona, sortien acompanyats de la resta de la banda: Neil Timothy Fraser (membre fundador juntament amb Staples i Boulter), Dickon James Hinchlife, Mark Andrew Colwill, Alasdair Robert de Villeneuve. Un recital on lluïen les cançons de sempre: Dying Slowly, Can we start again, Medicine o Travelling Light. 

Música elegant i amb molta classe per una nit de Halloween (Castanyada per als autòctons) diferent.

Per a més informació:
www.theproject.es
www.tindersticks.co.uk


Medicine by Tindersticks on Grooveshark
Sometimes It Hurts by Tindersticks on Grooveshark


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...