divendres, 28 de març del 2014

Let's Festival: Sidonie, The Right Ons, La Sombra del Átomo

La nit del passat 22 de març es presentava interessant a la Sala Salamandra de L'Hospitalet.

Sobretot per viure en directe l'estrena del nou disc de Sidonie, Sierra y Canadá, però també per escoltar les bandes que els acompanyaven: The Right Ons i La Sombra del Átomo. Dues propostes amb una clara tendència rock, que prometien fer les delícies dels incondicionals del Let's Festival.

La Sombra del Átomo obrien la vetllada amb els temes del seu bon debut Sin centro de gravedad (Music Bus, 2013). El rock vintage de la banda del Prat va agradar al personal que poc a poc omplia la Sala 1. Destacable la seva versió del "I'm the walrus" dels Beatles que tancava el seu directe.

Amb moltes ganes de fer l'indi, arribava el torn de The Right Ons que també presentaven el seu darrer treball, Volcán (Warner Music Spain, 2013). L'actuació del conjunt madrileny va ser brillant. Un rock guitarrer i energétic va encendre el públic que no va parar de ballar amb temes com "Aturdido" o "Día perfecto". Potencia rock total!

L'expectació era màxima i el local es va quedar petit quan els barcelonins Sidonie pujaven a l'escenari i entonaven els primers acords de "Costa Azul". A continuació, un seguit del bo y millor del seu repertori  que anaven alternant amb els temes del fins aleshores inèdit últim treball Sierra y Canadá.
"Fascinado", "En mi garganta", "Un día más en la vida", o "El inciendio", grans hits de la seva amplia trajectòria que sonaven novament així com la mateixa "Sierra y Canadá" que els fans ja corejaven com una més dels seus números 1.

Bona cover també de "Kids" de MGMT que rematava una gran actuació de Sidonie


Sidonie





The Right Ons

La Sombra del Átomo



Per a més informació:
salamandra.cat
www.sidonie.net
www.therightons.com
www.facebook.com/lasombra.delatomo







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...