diumenge, 23 de març del 2014

Sisa, Portet i Oliver










Col·lectiu Eternity



L’unió d’aquest trio d’asos del pop català, propiciada per Ramon Muntaner, és un esdeveniment històric. El seu celebrat debut al passat Mercat de Música Viva de Vic havia deixat a l’aire si era només una ocasió especial per a celebrar el 25è aniversari de la fira o si tindria continuïtat. Per això, la seva inclusió al 15 Banc Sabadell Festival Mil·lenni és una immillorable notícia i una gran oportunitat per a escoltar de nou temes emblemàtics dels seus respectius repertoris, amb arranjaments adequats per a una ocasió tan especial, batejada com una trobada entre “Cançó galàctica, intercomarcal i d’ultramar”.

L’autor de “Qualsevol nit pot sortir el Sol” assumeix el paper de mestre de cerimònies secundat pels seus dos deixebles més avantatjats, en un grup que han batejat, fent gala del seu sentit de l’humor, com Inèdit Trio, encara que en realitat són un quintet amb secció de ritme de baix i bateria.
En un “show” preparat meticulosament es pot escoltar a Quimi Portet exercint de ‘crooner’ a “Sunny day” i a Jaume Sisa recordant “Ni cap ni peus”, l’àlbum que li va produir en Joan Miquel Oliver. Per la seva banda, el líder d’Antònia Font es centra en recuperar el seu propi cançoner de Surfistes a càmera lenta, en un concert en què no hi falten el “Fill del mestre”, “La Rambla”, “Hansel i Gretel”, “Boletaires”, “Homes i dones del capdret” o “Final feliç”. Concert Studio

Per a més informació:
www.festival-millenni.com
www.auditori.cat

El fill del mestre by Jaume Sisa on Grooveshark
Homes i dones del cap dret by Quimi Portet on Grooveshark
La Rambla by Quimi Portet on Grooveshark
Final feliç by Joan Miquel Oliver on Grooveshark



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...