dissabte, 19 de maig del 2012

12M15M Plaça Catalunya






















La celebració del primer aniversari del moviment 15M ha sigut massiva i global. Més de 80 ciutats d'uns 40 països diferents, 14 de les quals al territori espanyol, hi han participat.

La Plaça Catalunya ha sigut el centre neuràlgic de l'activitat del "indignats" a Barcelona. Les assemblees han sigut una constant a la plaça durant practicament les 24 hores del dia. També ho han sigut les recollides de firmes i la difusió de les reivindicacions de molts col·lectius com la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca), Ecologistes en acció, els Iai@flautes o Democràcia real ja!.
A part, l'organització va proporcionar menjar i beguda per a 300 persones cada dia i també va instal·lar una radio digital i un canal de televisió propi (tomalatele TV).
El primer aniversari del moviment ha sigut tot un èxit en quant a participació i també en la forma tant pacifica amb la que s'ha dut a terme, els "indignats" han destacat que actualment estan molt més organitzats i que les seves propostes són més concretes. Per altra banda, l'alcalde de Barcelona Xavier Tries, també s'ha felicitat de l'actuació cívica tan dels "indignats" com dels cossos de seguretat, Guàrdia Urbana i Mossos d'esquadra.

Per a més informació:
http://afectadosporlahipoteca.wordpress.com/
http://acampadadebarcelona.org/
http://www.iaioflautas.org/
http://www.tomalatele.tv/web/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...