dijous, 15 d’octubre del 2015

A Contra Blues tribut a Jimi Hendrix + The Two

A Contra Blues


Mar Sanchez

Enric Gómez





A Contra Blues és una banda consolidada dins el panorama del blues estatal. Des que es va fundar l'any 2005 aquesta formació ha actuat en nombrosos escenaris, tant nacionals com internacionals, participant en certàmens com el Festival Internacional de Blues de Barcelona (2009), el Festival Internacional de Blues de Cazorla (2009) i el Festival Internacional des Deux Rivières (Belle-Isle-En-Terre, França, 2013), entre d’altres. A nivell discogràfic, A Contra Blues ha editat tres treballs discogràfics: A Contra Blues (2008), Chances (2013) i R&B (Rarezas & Blues), i ha enregistrat dues maquetes promocionals dels seus concerts al 2010 a la Sala Salamandra (A Contra Blues II) i al 2012 al Conservatori del Liceu (En vivo).
Al seu repertori trobem tradició i heterodòxia, barrejant-se de manera natural a l'interpretar, amb frescor i maduresa, tant clàssics com composicions pròpies. Fruit d'aquestes qualitats, les seves interpretacions combinen indistintament espontaneïtat i arranjaments elaborats.
Els seus shows enèrgics, de fins a 180 minuts de durada, són una experiència plena de força, solidesa i empatia. A Contra Blues viu per i pel directe, aconseguint amb les seves actuacions un feedback natural amb l'audiència i moments de clímax, tant a les dinàmiques més altes com als passatges més íntims. Una proposta que no deixa indiferent ningú.
Precisament, la implicació i força de la banda en els directes ha estat premiada en diverses ocasions: II concurs de directes Vitamina de Viladecans (2007), II concurs de la Societat de Blues de Barcelona (2009) i premi Festinoval (2009), destacant el premi aconseguit darrerament a l’European Blues Challenge 2014, celebrat a Riga (Letònia). 

The Two




De orígenes tan dispares como Isla Mauricio y Suiza, este dúo carismático y auténtico que bebe de las fuentes del blues criollo y del Delta, logra con su complicidad demostrar que la música es un lenguaje universal. Desde que lanzaron su primer disco “Sweet Dirty Blues” en noviembre de 2014, The Two no ha parado de recorrer el mundo con sus guitarras, logrando numerosos reconocimientos (han sido finalistas en el Blues Challenge International en Memphis, EEUU, en enero de 2015, y en marzo de este mismo año, repitieron final en el European Blues Challenge, en Bruselas). 
Han pasado (y pasarán) en este año en todos los festivales importantes de Europa de blues, jazz y folk, destacando el Montreux Jazz Festival, probablemente el festival mas importante de Europa y quizá del mundo, y en el que no participa cualquiera.

Sus conciertos son de gran diversión, incitando al público a embarcarse junto a ellos en un viaje lleno de emoción.

Per a més informació:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...