dimarts, 6 d’octubre del 2015

Petits Camaleons. Diumenge 4 d'octubre

Ebri Knight

Els Catarres




In Crescendo

Èric Vinaixa
Yacine & The Oriental Groove

Joan Miquel Oliver
Joan Rovira
Clara Andrés
Amadeu Casas
Solà & Estella
Halldor Mar
M-Clan

Petits Camaleons bat rècords arribant als 5.000 visitants


Text: Cinta Caballé
Foto: Víctor Parreño


Els Petits Camaleons no paren de créixer a Sant Cugat. Així s’ha demostrat aquest diumenge, 4 d’octubre, quan ha tancat les portes de la seva quarta edició havent arribat als 5.000 visitants. Una edició que ha destacat per l’augment d’escenaris (que ja en són set), i la varietat de les propostes adaptades a la demanda dels visitants.

Així ho ha remarcat Albert Puig, director artístic del festival, tot assenyalant que el balanç del festival s’ha de fer des de dos punts de vista. D'una banda, l'artístic, que "ha complert les expectatives, perquè s’ha vist la varietat en l'àmbit estilístic i la gent s’ho ha passat bé”. D'altra banda, s'ha de tenir en compte l'assistència que ha estat .
I és que, com ha destacat Puig“si no hem tocat el sostre, ha faltat poquet, molt poquet”, ja que s’han superat les passades edicions, que “sempre han anat a l’alça”. Aquest 2015, “5.000 persones han passat segur”, tot i que encara no es disposa de la xifra definitiva. 

D’altra banda, Puig s’ha mostrat satisfet per assolir l’objectiu del festival. “Una cosa que ens fa diferents de la resta de festivals de l’estil és que cuidem tant el que oferim com el com ho oferim. Tot és molt important. Estem alimentant uns infants que quan siguin grans tindran ganes d’anar a festivals, i seran exigents. Estem educant molt bé, i la qualitat musical és molt bona. Estem posant una llavor molt interessant per al futur”

La segona jornada de Petits Camaleons ha començat aquest diumenge, 4 d’octubre, amb una autèntica festa a l’escenari del Teatre-Auditori. Els protagonistes (al costat dels nens i nenes que omplien la sala amb els seus pares) han estat Els Catarres que, sense cap dubte, han estat un cop més a l’atura de les expectatives.

Mentrestant, In Crescendo feia que la Carpa del Circ Raluy es quedés petita, i mitja hora més tard, petits i grans vibraven al Pati La Caixa amb Ebri Knight.
Tot plegat sense oblidar-se de les propostes de petit format que han omplert l’Aula Magna i la Sala Simfònica durant el matí, protagonitzades per Yacine & The Oriental Groove, Clara Andrés i Èric Vinaixa. L’hora de dinar l’han amenitzada Germà Negre i Amadeu Casas, donant pas a una tarda que encara guardava sorpreses per als assistents.

Joan Miquel Oliver captivava al Teatre-Auditori, i Joan Rovira feia ballar la Carpa Raluy, mentre Karaokesband Kids tornava a fer pujar els petits a l’escenari, i Halldor Mar i Solà & Estella tancaven la tarda als escenaris més petits. Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien eren els encarregats de tancar el festival a la Carpa Raluy, i M-Clan sorprenia un cop més amb la seva "Carolina" a l’escenari del Teatre-Auditori.

Els de Múrcia tancaven el festival, que s’acomiada amb la mirada posada en la pròxima edició.

Per a més informació:
www.petitscamaleons.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...