dilluns, 5 d’octubre del 2015

Petits Camaleons. Dissabte 3 d'octubre

Els Petits Camaleons, cada cop més grans


Text: Cinta Caballé
Foto: Víctor Parreño


La primera jornada del festival de música per a nens i nenes a Sant Cugat ha finalitzat aquest dissabte amb èxit de participació. Els Petits Camaleons no en tenen res de petits. I és que aquest dissabte, 3 d'octubre, ni el temps ha impedit que tots els escenaris s'hagin omplert de petits i els seus pares per gaudir de set hores i mitja de música.

El tret de sortida l'han donat Els Pets, convertint, ja a les 11.30 hores, la sala del Teatre-Auditori era una festa. Els de Constantí no han decebut, i Gavaldà ha interactuat amb el públic fent ballar a tota la família a ritme de grans clàssics i èxits més recents.
A la mateixa hora Cris Juanico pujava a l'escenari de la Carpa Raluy. En un ambient més íntim, els més petits gaudien bocabadats de la proposta, per seguir ballant després amb els Teràpia de Shock al Pati La Caixa. No hi ha faltat el popular tema de la sèrie Polseres vermelles, que tot el públic ha cantat a una sola veu. Lluís Coloma i Guillem Roma han estat les propostes de proximitat a l'Aula Magna durant el matí, mentre que el folk de Riu estrenava l'escenari de la Sala Simfònica. Un espai que, des de l'organització han valorat com a molt positiu per la bona acollida que ha tingut entre el públic. Pearson els seguien en aquest escenari mentre The Crazycmos feien ballar el Pati La Caixa en el que ha estat el seu darrer concert com a formació.

Abans de dinar, s'ha pogut gaudir de la primera de les dues propostes de Ramon Mirabet a l'escenari del Teatre-Auditori. I és que ell mateix ha estat l'encarregat d'iniciar els concerts en aquest espai a les 16.30 hores. Més tard, ha estat el torn dels Blaumut que, a ritme de Pa amb oli i sal han fet aixecar els assistents de la cadira. Sanjosex també ha encetat els concerts de la tarda a la Carpa Raluy, i Coriolà ha posat punt i final a les propostes del dissabte al circ. Mentre, la Karaokesband Kids feia pujar a l'escenari del Pati La Caixa els més petits per cantar com els seus ídols, i Senior i Marion Harper actuaven a l'Aula Magna i la Sala Simfònica, respectivament.

A més, durant tot el dia, els pares amb nens petits han pogut gaudir dels concerts per a nadons, vuit en total, on han pogut cantar i jugar amb els infants amb les cançons infantils de sempre. I a l'exterior del recinte, els estands promocionals han servit d'entreteniment entre concert i concert. Entre ells, el del TOT Sant Cugat, on s'han pintat les cares dels nens i nenes. 

Albert Puig, director artístic del festival, ha valorat com a molt positiva la primera jornada del festival. “Hi ha hagut amb molta gent per tot arreu, i encara en cap més, perquè la gent es distribueix molt. A més, el temps ha aguantat, que és el que més ens preocupava, i en general, ha anat tot molt bé, i sense incidències”, ha explicat. Pel que fa a la jornada de diumenge, Puig ha apuntat que “s'espera sol i molta gent, perquè tenim propostes molt bones”. Pel que fa a participació, ha destacat que “a hores d'ara, ja s'ha superat el nombre d'entrades venudes respecte l'any passat”, quan més de 4.500 persones van passar pel festival. “Aquest dissabte s'ha esgotat l'abonament groc, i de la resta, pocs en queden”. Unes xifres, i una acollida que fan que el festival tingui garantida la seva continuïtat. “Són quatre anys els que portem, i la bona acollida fan que estigui assegurada la continuïtat”, ha conclòs Puig.

Per a més informació:

Els Pets

Lluís Coloma
Teràpia de Shock 

Cris Juanico

Riu
Sanjosex

Guillem Roma
Pearson
The Crazycmos
Ramon Mirabet


Karaokesband Kids
Marion Harper
Coriolà
Blaumut
Senior

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...