dilluns, 17 de juny del 2013

Nit de Soul en majúscules a l'Apolo

Irma Thomas
Nicole Willis


El passat diumenge 16 de juny es va viure a Barcelona una de les nits més esperades pels fanàtics de la música soul. Irma Thomas, la gran diva d'aquest gènere juntament amb Aretha Franklin i Etta James, va actuar per primera vegada a terres catalanes,  i ho va fer acompanyada de Nicole Willis i The Soul Investigators, que presentaven el seu últim treball Tortured Soul.

La Reina del Soul de Nova Orleans, es va voler disculpar amb als assistents per haver tardat 54 anys (que són els que porta de carrera musical) en venir a Barcelona, però va quedar més que perdonada pel respectiu després de regalar un dels concerts més memorables d'aquesta temporada a la sala Apolo.

Va oferir un recital impressionant. Va dedicar temes al públic, algun que fins hi tot va cantar a capella amb l'únic acompanyament dels aplaudiments al ritme de la seva prodigiosa veu. Va fer bromes amb les fans i va remenar la seva tauleta electrònica damunt de l'escenari com si fos la cosa més normal. I tot això als seus 72 anys. Irma Thomas continua sent espectacular.

També cal fer una menció especial als músics de la banda que ho van brodar: Pablo "Funky Perez", guitarra; Maxi Resnicovsky, bateria; David Salvador, baix; David Carrasco i Josué García, vents; Julián Maeso, teclats.

Per tancar el seu show una magnífica versió del "Forever Young" de Bob Dylan. Com deia aquell, no cal dir res més.

Per a més informació:


Hittin' on Nothing by Irma Thomas on Grooveshark
You Can Have My Husband by Irma Thomas on Grooveshark
Time Is on My Side by Irma Thomas on Grooveshark
Feeling Free by Nicole Willis And The Soul Investigators on Grooveshark


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...