dimecres, 27 de novembre del 2013

Mark Lanegan

Mark Lanegan en concert a la sala Barts

Lyenn
Duke Garwood




El Festival Mil·lenni va arrencar la seva 15a edició amb Mark Lanegan el passat dilluns 25 de novembre al Barcelona Arts on Stage.

El mític cantant i compositor nord americà, ex líder de Screaming Trees (una de les bandes pioneres del grunge) i membre habitual en projectes alternatius com Queen of Stone Age o The Gutter Twins, tornava a Barcelona per presentar el seu darrer treball "Imitations" (Vagrant Records, 2013).

Aquest disc, el vuitè de la seva discografia en solitari, és un recull de versions de cançons d'artistes com Nick Cave, John Cale, Andy Williams, Frank i  Nancy Sinatra entre d'altres, on Lanegan explora altres sonoritats i on fins i tot s'atreveix amb el francès. Amb la seva veu profunda i gastada que imprimeix als temes i dóna un toc personal inconfundible, va repassar velles/belles cançons com The Cherry tree Carol, Mack the Knife, Mescalito, Solitarie o la molt aclamada Satellite of Love de Lou Reed.

Mark Lanegan va sortir a l'escenari acompanyat d'una banda formada per un quartet de corda i també per Duke Garwood, que a demés de participar en el projecte electro-acústic "Black Pudding", va encarregar-se de rebre el respectiu amb una actuació prèvia on també va participar el músic belga Lyenn.

Per a més informació:





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...