dissabte, 8 de març del 2014

Adéu emotiu a Obrint Pas








L'acomiadament dels Obrint Pas va viure una de les nits més emotives el passat dimecres 5 de març a L'Auditori de Barcelona. 

Aquest fou el primer dels dos concerts que es van fer a Barcelona amb el cartell d'entrades esgotades, sota el marc del festival Barnasants, i que seran els darrers a la capital catalana. La gira encara els portarà primer a Palma el proper 17 d'abril i finalment a València els dies 24 i 25 de maig on la banda posarà punt i final a més de vint anys de trajectòria musical.

Com va dir en Miquel Gironès tot fent broma, "És una gira de comiat més llarga que un dia sense pa", i és que els valencians han realitzat més de 25 actuacions arreu del territori (i part de l'extranger -Alemanya, Estats Units, Mèxic -), des de que el passat mes de març Obrint Pas anunciaven l'aturada indefinida.

Una posada en escena en format acústic on els instruments tradicionals com la dolçaina o el llaüt valencià van infondre tot el concert amb una sonoritat única i que va comptar amb la participació de convidats molt especials com Miquel Gil ("La veu més profunda de Catalunya"), Vicent Torrent i Manolo Miralles de Al Tall o el cor juvenil dels Lluïsos de Gràcia.

Tot i aquest final anunciat, el lema d'aquests últims mesos a estat el de "Seguirem" i és que el llegat de Xavi Sarrià, Miquel Gironès, Jaume Guerra, Ximo Tomàs, Robert Fernández, Miquel Ramos, Albert Benavent, Marcos Ubeda, Chola i cia, sembla estar ara en el millor moment de la seva carrera, amb moviments de reivindicació social i nacional que es manifesten a diari per traslladar la voluntat d'un poble a les urnes.

Per a més informació:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...