diumenge, 13 d’abril del 2014

Caïm Riba, Inspira i Marcel Cranc

Caïm Riba
La nit Music Bus va portar el passat divendres 4 d'abril a la sala Bikini de Barcelona, tres de les propostes de pop d'autor més interessants del panorama català.

En primer lloc, Caïm Riba (membre fundador del grup Pastora, juntament amb Dolo Beltrán i Pauet Riba) que presentava el seu primer disc en solitari A 306 km. Un treball més introspectiu i personal que sorgeix a partir de melodies instrumentals i paisatgístiques que, amb el temps i la participació de Santi Balmes (Love of Lesbian) i de Jordi Lanuza (Inspira) a les veus, van anar prenent forma fins a completar les 13 cançons del disc. "Omplint de Neu", el seu primer singel, o "Home llop", es postulen com els hits del seu àlbum debut.
Acompanyant a Caïm RibaNarcís Coromines (teclats i bateria) i Ferruti (baix)

D'altra banda, els barcelonins Inspira, un dels grups més representatius de la nova escena independent catalana, oferien en directe els temes dels seus últims treballs Escapistes (MB, 2010) i Amunt (MB, 2013).
La banda està formada per: Jordi Lanuza (veus i guitarres acústiques), Cristian Diana (guitarres elèctriques) i Fer Acosta (veus, omnichord, guitarra dotze cordes).

I per últim, el mallorquí Marcel Cranc, que també va presentar el seu darrer disc Despertar, el cinquè de la seva carrera i el primer cantat íntegrament en castellà. Acompanyant en Marcel a l'escenari: Jorge García (bateria) i Jaume Compte (guitarres).




Inspira




Marcel Cranc

Per a més informació:
caimriba.com
www.inspirabcn.com
marcelcranc.com
www.theproject.es
www.musicbus.es






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...