dissabte, 28 de febrer del 2015

José González







El cantautor suec d'origen argentí José González estarà actuant amb nosaltres el proper mes de febrer presentant el seu nou àlbum Vestiges & Claws, amb data de sortida pel proper 16 de febrer del 2015 a Peacefrog Records.

Aquest és el seu esperadíssim nou àlbum d'estudi després de vuit anys des de la publicació d'In Our Nature en 2007 i set de l'EP en directe Live at Park Ave anys que el músic ha invertit en la formació de la seva banda paral·lela Junip, amb la qual ha publicat els àlbums Fields (2010) i Junip (2013), tots dos a City Slang. Concebut com una tercera part natural de la seva trilogia acústica, Vestiges & Claws torna a situar en primer pla la seva intensa i delicada veu al costat de la seva particular manera de tocar la guitarra. Aquesta la veiem desdoblada aquí a parts amb efecte dub, així com diferents harmonies vocals que es complementen i alternen segons la cançó, en un captivador efecte d'immersió en les noves cançons de José González.

L'especial capacitat de José González per reduir a seu esquelet les més belles cançons és desbordant. Es n'hi ha prou amb la seva guitarra acústica i la seva inconfusible veu per emocionar i hipnotitzar amb aquestes delicades cançons d'un folk contemporani com pocs, plasmat en dos discos sublims: el seu brillant debut Veneer (03) i In Our Nature (07), catàlegs de melodies prodigioses que han donat forma a un repertori que va del pop a la bossa nova, del folk al blues..., coquetejant també amb recreacions preciosistes de fosques vinyetes pop: no perdin les seves versions de Joy Division o The Knife.

Després de la seva última visita al nostre país el 2011, quan González va interpretar el seu repertori clàssic al costat de l'orquestra Göteborg String Theory -intèrpret d'algunes bandes sonores de Wim Wenders-, ara torna per presentar les cançons del seu nou i imminent àlbum Vestiges & Claws. Miles Away

Per a més informació:
jose-gonzalez.com
www.auditori.cat


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...