dimarts, 19 de gener del 2016

Sopa de CabraA vegades sembla que el temps s'hagi aturat o simplement que els anys hagin passat sense adonar-nos. Perquè quasi quinze anys després els Sopa de Cabra han tornat a l'estudi a enregistrar un nou disc. Indubtablement tothom trobarà en aquest disc l'esperit del grup i la seva essència, aquell regust entranyable i proper, però a la vegada trobarà l'alè  del Segle XXI, unes noves sonoritats i un pes específic propi de la més rabiosa actualitat amb el pòsit de l'experiència acumulada, tant individual com col·lectivament. 
"Cercles" (RGB Suports, 2015)  és el nou disc de Sopa de Cabra. Després de tres discos d'or, un de platí, i la fita d'haver fet el disc de pop-rock en català més venut de la història, proposen noves cançons en aquest sòlid retorn, per esdevenir un cop més referent obligat i nexe d'unió.  
"Cercles" vol representar els cicles viscuts i per viure. És un disc amb esperit humanista, amb la perspectiva que et dóna el camí recorregut i que va encara més a l'essència temàtica de l'univers de Sopa de Cabra.

Deu cançons produïdes per Josep Thió i Valen Nieto, enregistrades als estudisMusiclan d'Avinyonet de Puigventós per José Luis Molero, i als estudis Blind Records de Barcelona, on finalment ha estat mesclades per Santos Berrocal.

Han comptat amb la col·laboració de Joana SerratXarím ArestéValen Nieto,Santos BerrocalFlorenci “Fluren” FerrerDani Ferrer i Brossa Quartet.

El disseny ha estat realitzat per Nirvana Jiménez, sobre fotografies de Gerard Quintana.
Totes les cançons son composades per Josep Thió, amb lletres del Gerard Quintana.

Per a més informació:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...