dijous, 26 d’abril del 2012

Diada de Sant Jordi























Nou Sant Jordi i nova trobada d'escriptors al cèntric Hotel Regina de Barcelona, i ja en són tretze edicions. Aquest és un dels moments del dia en que els escriptors (i "famosillos" varis) aprofiten per saludar-se i xerrar relaxadament abans de les apretades agendes promocionals que els esperen al llarg de tota la jornada. També s'aprofita per fer la foto de grup.
A partir d'aquí, i tot just quan s'acaba l'esmorzar, tothom a firmar llibres. És Sant Jordi i la gent surt al carrer, per comprar roses i per regalar llibres, com mana la tradició. La diada es viu amb entusiasme al centre de la ciutat, però també als barris on les paradetes es poden trobar a qualsevol lloc.
Enguany, la participació ciutadana ha sigut tan massiva com de costum. Entre els escriptors més sol·licitats, estaven Carlos Ruiz Zafón (amb una carpa particular al vell mig de la Gran Via), Eduardo Mendoza, Empar Moliner o Víctor Amela entre d'altres i entre els més mediàtics, Mario Vaquerizo, Xavier Sardà o Maria Lapiedra, sense oblidar els actor de Polonia i Crakovia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...