diumenge, 28 d’abril del 2013

EELS









Els EELS van tornar a Barcelona després de tres anys. Ho van fer la nit de dissabte 27 d'abril sota el marc del 24è Guitar Fest, presentant el seu últim treball "Wonderful, Glorius" (Vagrant Records, 2013).

Aquest és el desè disc de la banda liderada per Mark Oliver Everett (Mr. E, pels amics), el punt i seguit un cop tancada la trilogia de discs conceptuals "Hombre Lobo" (2009), "End Times" (2010) i "Tomorrow Morning" (2010). Fidels al seu inconfusible estil de rock alternatiu (barreja d'altres gèneres com el country o el blues, passant per l'electrònica) els EELS van fer un ple absolut a la sala Barts, on el respectiu va gaudir d'allò més amb temes mítics com "My beloved monster" o "Prizefighter" a part del doble comiat amb bis, fins i tot quan ja feia deu minuts que les llums de la sala s'havien encès. Quanta generositat!!

La gira mundial va començar als EEUU el 14 de març i ja ha passat per diversos països europeus (Irlanda, Gran Bretanya, Holanda, Suïssa, Bèlgica, Itàlia i França), ademés de Barcelona, farà parada a Madrid.

Acompanyant a Mr. E, The Chet i P-Boo (guitarres), Koool G. Murder (baix) i Knuckles (bateria). Uns autèntics monstres de l'escenari!!

Per a més informació:

Prizefighter by Eels on Grooveshark
Railroad Man by Eels on Grooveshark
Dirty Girl by Eels on Grooveshark


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...