divendres, 19 d’abril del 2013

Manu Chao a L'Hospitalet











Les Festes de la Primavera de L'Hospitalet van arrencar ahir amb un plat fort. Concert de Manu Chao, acompanyat per la seva banda La Ventura i amb l'actuació prèvia de Daniel Lança. Tot un luxe!

Unes 7.500 persones vingudes d'arreu d'Europa van disfrutar de l'espectacle que va tenir lloc a la Farga. Manu Chao no trepitjava els escenaris des de feia sis anys i això ja era prou al·licient, però amb un directe potent i electritzant va quedar demostrat que manté viu els seu esperit reivindicatiu i una actitud compromesa socialment. Fins hi tot membres de la Plataforma d'afectats per la hipoteca (PAH) van pujar a l'escenari al crit de "SI se Puede" per defensar la ILP que el PP acabava de rebutjar al parlament. 

Manu Chao va tocar acompanyat per La Ventura, el seu conjunt actual (Gambeat al baix, Madjid a la guitarra i Philippe Teboul a la bateria; companys seus en anteriors projectes com Radio Bemba o  Mano Negra) i també per Joan Garriga (de La Troba Kung Fu) a l'acordió. Està previst que facin una gira per Espanya (Ourense, Salamanca i Madrid).

Daniel Lança, artista portuguès multidisciplinar, i la Barcelona Street Orkesta (Dani Fabregas, bateria; Chawik Dahbi, guitarra; Jonas Lint, baix) van ser els encarregats d'obrir la nit.

Per a més informació:

Clandestino by Manu Chao on Grooveshark
Politik Kills by Manu Chao on Grooveshark
Denia by Manu Chao on Grooveshark



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...