dissabte, 11 de maig del 2013

Oso Leone + Miquel Serra










Dijous al vespre, el cicle Caprichos de Apolo va acollir un dels millors tàndems musicals que han donat "ses illes" darrerament. Primer, el folk amb esperit rocker de Miquel Serra, i tot seguit Oso Leone, una d'aquelles bandes díficils de classificar per la seva atrevida experimentació musical. Tots dos grups del segell barceloní Foehn Records.

De'n Miquel només dir que si encara no havieu sentit a parlar d'ell segurament aviat la història cambiarà. Tot i que ja fa uns anys que puja als escenaris (col·laborant en d'altres formacions) i que s'ha autoeditat els tres primers treballs a casa, no ha sigut fins fa poc que juntament amb Simó Femenies (baix), Jorra (guitarra solista) i Miquel Perelló (bateria) han donat forma a la perla més ben guardada de Manacor, segons els experts.

Oso Leone, per la seva banda, presentaven el seu segon àlbum d'estudi, Mokragora (Foehn Records, 2013). Un disc que segueix l'estela del primer, de títol homònim Oso Leone (Foehn Records, 2011) i que consolida una proposta sonora molt interessant.
La seva música pausada, minimalista i quasi hipnòtica, recorda al folk electrònic de Lindstrøm o Jose González però amb un aire més mediterrani. Que tremolin The XX...
La banda està formada per Xavier Marín, Paco Colombàs, Joan Dell'Olmo, Eusebio Alomar i Jonathan Muntaner.

Dos propostes molt recomanables que cal seguir de ben aprop!

Per a més informació:
www.osoleone.com
www.foehnrecords.com
www.sala-apolo.com




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...