dimecres, 5 de febrer del 2014

Després de la generació feliç






La sala Apolo es va vestir de gala el passat dijous 30 de gener per viure en directe l'espectacle de creació audiovisual en temps real Després de la generació feliç.

En aquesta performance es combina la projecció de fragments de home movies (alguns dels quals, extrets del projecte transmèdia "Your Lost Memories", també produït per Bogaloo Films) amb una banda sonora interpretada en directe pels músics multidiciplinars Joan Colomo, Spazzfrica Ehd (ZA!), Sara Fontán (Manos de Topo, New Raemon) i Carlos Carbonell (Internet 2).

Una obra atemporal inspirada en el cançoner popular però degudament arranjada per transmetre el to obscur i agredolç que el cineasta Guillothina ha volgut donar a tot el conjunt (àudio i vídeo), on el record d'una suposada infància feliç es converteix en un retrat del tot distorsionat del benestar de la societat actual. 

Una curiosa proposta on també s'hi han inclòs peces inèdites composades expressament per a l'ocasió, amb una bona dosis d'experimentació, free jazz, electrònica, rock i altres corrents musicals.

Per a més informació:
www.facebook.com/dgflivecinema
www.sones.es/ca/content/després-de-la-generació-feliç


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...