dilluns, 17 de febrer del 2014

Mosques de colors

Pascal Comelade i Pau Riba, dos dels artistes més inclassificables i polifacètics de la música en català, ens presenten “Mosques de Colors”, el seu primer disc en comú. El suggeridor títol del disc és també el d’una de les cançons que l’integren. 

La col·laboració entre els dos músics era una possibilitat que tots dos es plantejaven des de fa uns anys i que finalment s’ha dut a terme. Com explica en Pau Riba: “Treballar amb en Pascal era una assignatura pendent. Però sempre he pensat que fer-ho podia ser molt interessant.. Hi ha hagut confluències musicals i una mena de contuberni d’artistes perquè això passés”. 

El disc conté deu cançons inèdites, nou en catlà i una en francés, i una sola versió: la del Taxista que va donar títol a l’EP amb el qual Pau Riba va debutar al món discogràfic, radicalment distinta de la versió que després va incloure al Dioptria. “Quan vam començar a treballar volíem fer només un disc de versions, però la cosa va anar canviant, i al final només n’ha quedat Taxista pel que té d’actual: a l’estat espanyol hi ha més de sis milions d’aturats i crec que és l’única cançó que s’ha fet sobre el tema en tots aquests anys”. Discmedi






Per a més informació:
www.barnasants.com
www.discmedi.com



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...