dimecres, 4 de juny del 2014

Joe Crepúsculo










Nit gamberra al Salamandra.


Text: Marina Tomás
Foto: Víctor Parreño

Dissabte passat el Curtcircuit portava a Joe Crepúsculo a La Salamandra de L'Hospitalet. Com ja és sabut, aquest festival aposta per una fórmula artística pròpia en què un nom consolidat apadrina a una banda amb projecció. Aquesta vegada els escollits van ser Los Ganglios.

Baile de magos (2013) és el sisè treball de Joël Iriarte, àlies Joe Crepúsculo. Un disc que busca connectar amb una joventut perduda, amant dels macrofestivals techno però que per desconnexió generacional, difícilment pot entendre un producte com aquest,  que camina endavant sense deixar de mirar enrere. Difícil sí, però no impossible. Aquest  viatge cap a la música discotequera dels vuitanta i noranta ve acompanyat d'unes lletres simples, clares i directes. 
Si el disc agrada, el seu directe encara és millor. Dissabte passat, era gairebé impossible no deixar-se portar pel ritme techno i el só electrònic i cantar, saltar i ballar sense parar. Durant el concert es van sentir tots els temes del disc i hits anteriors  com "La canción de tu vida", "Suena brillante", "Toda esta energia", "Tus cosas buenas". Música sense prejudicis, tremendament adictiva que inclús va fer pujar part del públic a l'escenari a ballar. En fi... ara que els rics són més rics i que els pobres són més pobres, Joe canta per fer-nos una mica més feliços a tots!

Joe Crepúsculo (Veu i teclats), Sergio Pérez (teclats)

Per a més informació:





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...