dijous, 22 de maig del 2014

Josh Rouse en el 29e aniversari del Depo


El Curtcircuit presenta Josh Rouse i Barbacoa a L'Hospitalet


Text: Marina Tomàs
Foto: Víctor Parreño


Després d'haver hagut d'anular els concerts previstos pel mes de març per culpa d'una forta grip, la setmana passada Josh Rouse va sortir de gira per primera vegada a Catalunya, en solitari i per petits espais (sala Heliogàbal a BCN, el Depósito Legal de l'Hospitalet de Llobregat i  El Públic a Mataró).  El cantant va venir convidat pel Festival Curtcircuit i ho feia apadrinant a Barbacoa.

Explica Josh Rouse que mai ha viscut massa temps en un sol lloc. Nascut a Nebraska, de petit va moure's per tot els Estats Units -d'aquí el tarannà viatger d'aquest  músic de folk pop que ha begut del country rock i dels sons californians- i  que des de fa uns quants anys s'ha establert a València buscant el  difícil equilibri entre la vida familiar i la de músic.  I és una mica de tot això del que parlen les seves cançons. El fil conductor del seu ric viatge és la música, i per això té una cançó per cada moment de la vida. Josh és molt hàbil narrant petites històries. Sorprèn la nitidesa i simplicitat de les seves lletres i és al·lucinant el bon rotllo que transmeten!

Dissabte va actuar al Depo de L'Hospitalet, no portava res preparat, la idea era improvitzar aprofitant la proximitat amb el públic i presentar  el seu darrer disc The Happiness Waltz (2013). Va interpretar temes molt coneguts com "Winter in the Hamptons", "Love vibrations", "My Love has gone" o "Quite town", també cançons noves com ara "Simple pleasure" i un parell de versions: "She said" de The Strokes, i, en els bisos, "Boys don't cry" de The Cure.
Va ser un concert íntim i emocionant capaç de transformar en victòria qualsevol derrota per tots els que també ens hagués agradat anar cap a Canaletes aquella nit.

Per alta banda el projecte Barbacoal'alter ego Jordi Colombí, va interpretar  cançons  del seu primer disc editat per el segell Discos de Kirlian, com "Estiu de 1995" o "La Zona Franca", i una versió adaptada  de la cantant grega Arleta, "Porta tancada i casa buida". Acompanyava al violoncel Margarida Mariño.

Per a més informació:
www.joshrouse.com
barbacoasonora.bandcamp.com
www.curtcircuit.com
www.depositolegal.com

Josh Rouse



Barbacoa






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...