divendres, 31 d’octubre del 2014

Dorian + Babasónicos

Dorian




Babasónicos




Dorian és un dels grups de pop electrònic més importants d'Espanya durant els últims anys, que arrosseguen una legió de fans, i que a més han aconseguit arribar a Llatinoamèrica amb un èxit rotund. 
Després de quatre discos (l'últim d'ells, La Velocidad de la Luz, publicat el 2013), tenen en el seu haver autèntic himnes com "Te echamos de menos", "A cualquier otra part" o "La Tormenta de Arena", i han aconseguit guanyar-se el respecte del públic i la premsa especialitzada, a més d'haver tocat en festivals com el SXSW, el Primavera Sound, el Sónar, el Vive Latino o el Paredes de Coura. Els seus directes són autèntiques festes en què mostren la seva vessant més electrònica i potent.
A finals d'octubre, Dorian s'embarquen en una gira per sales de mitjà aforament amb uns acompanyants d'autèntic luxe: Babasónicos, probablement una de les bandes més famoses del rock argentí. Els argentins també arriben amb un disc, Romantisísmico, aclamat tant a nivell de crítica i de vendes, que ofereix desenfrenats riffs de guitarra, cors contundents, i lletres punyents i sarcàstiques, que van des de la balada més embafadora a la proposta més heavy. Un disc que, de nou, esquiva les fórmules segures apostant per la innovació i la personalitat que ha caracteritzat a la banda des dels seus inicis en la dècada dels 90, i que l'ha portat fins a l'Olimp en què actualment estan, amb concerts multitudinaris en ciutats com Mèxic DF, Nova York, Chicago, o per descomptat Buenos Aires. Live Circuit

Per a més informació:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...