dimarts, 14 d’octubre del 2014

Egon Soda + León Benavente








Nova cita del festival Curtcircuit el passat dissabte 4 d'octubre a la sala Bikini de Barcelona. En aquesta ocasió amb dues de les bandes de l'escena independent més suggerents, Egon Soda i León Benavente.

Els primers, sorgits a Barcelona de la unió de diferents músics com Ricky Falkner (veu i baix), Ferran Pontón (guitarra elèctrica), Pablo Garrido (guitarra) i Xavi Molero (bateria) -que després de coincidir en diferents treballs amb altres formacions van decidir llençar el projecte comú Egon Soda-, van proposar un directe rocker i elèctric on els temes de la seva curta però rica discografia van fer cantar el públic que omplia la sala. 
Passant revista de les cançons del seu últim treball El hambre, el enfado y la respuesta. El difícil segundo disco de Egon Soda (Naïve, 2013) Ricky Falkner i companyia deixaven el pavelló ben alt per a rebre als León Benavente.

León Benavente comparteixen amb Egon Soda un origen quasi inesperat, un origen arran de les vivències personals i les amistats treballades d'un grup de músics de procedències i trajectòries musicals diferents, però que, amb la idea de confluir en una o altre, decideixen formar un nou conjunt. 
Això va passar fa cosa de tres anys quan Luis Rodríguez viatjava en el seu cotxe de Madrid a Astúries, i per l'aturada inesperada del seu Corsa entre León i Benavente, Abraham Boba, Eduardo Baos i César Verdú es convertien en els nous companys de viatge i el resultat d'aquesta unió León Benavente.

La música d'aquest quartet emana del rock, tot i que les seves variades influències li atorguen un caràcter més aviat psicodèlic i obscur amb lletres critiques i reivindicatives. El seu segon treball Todos contra todos està cridat a ser un dels millors discs de l'any.

Per a més informació:






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...