divendres, 26 de desembre del 2014

Los Mambo Jambo al Salamandra


La banda barcelonina Los Mambo Jambo presenten el seu primer disc, una barreja explosiva de rock & roll i rhythm & blues incendiari, recolzada per un directe electritzant.

Els Mambo Jambo són una banda instrumental que interpreta amb energia contemporània el rock & roll, rhythm & blues, surf i swing dels anys 50 i 60. La banda porta fins l'actualitat el testimoni dels músics més salvatges i innovadors d'aquelles dècades.
El seu estil és producte de la conjura dels seus quatre components, figures emblemàtiques de l'escena del r'n'r i el jazz a casa nostra: Dani Nel·lo (saxo), Mario Cobo (guitarra), Ivan Kovacevic (contrabaix) i Anton Jarl (bateria). De la seva caldera sonora sorgeix el Sonido Jambofónico.

Part de l'èxit de la banda resideix en els seus enèrgics directes. El seu repertori el conformen temes concisos i molt intensos que han d'estar executats amb fe, precisió i lliurament perquè si no, no funcionarien. En essència, veure a quatre individus gaudint sobre l'escenari, contagia al públic, que passa a formar part del que passa. Un directe de Los Mambo Jambo és una comunió d'energies.

Actualment, Los Mambo Jambo estan disparant el seu Sonido Jambofónico per diversos escenaris nacionals i internacionals amb gran èxit de crítica i públic. Buenritmo

Per a més informació:











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...